MALZEMELER
- 1 adet mor lahana
- tavuk göğsü
- mayonez
- cok az yoğurt
- sarmısak
- konserve mısır
- tuz
Mor lahanayı çok ince doğruyoruz. Çok az yağda lahanalar ölünceye kadar alazlıyoruz. Yumuşamış olan lahanaları ayrı bir kapta didilmiş tavuk göğüsleriyle karıştırıp, üzerine arzu ettiğimiz kadar konserve mısır kayuyoruz. Öte yandan mayonez miktarı daha fazla olmak şartı ile sarmısaklı yoğurt hazırlıyoruz ( 3 kaşık mayoneze 1 kaşık yoğurt gibi).
Daha sonra lahanalı tavuk karışımımızı mayonezle beraber karıştırarak servise hazır hale getiriyoruz.
AFİYET OLSUN:)
Tadini tahmin edebiliyorum, goruntude muhtesem:)
YanıtlaSilIffet
Deryacim,
YanıtlaSilOncelikle siten hayirli olsun.Paylasacagin mutfak sirlarini sabirsizlikla bekliyorum:)
Bu salata harika olmustu, denemek isteyenlere tatmis biri olarak tavsiye ederim.
Ayse...