- 1kg.kuşbaşı doğranmış kuzu eti
- 10-12 adet arpacık soğan
- 4-5 adet yeşil biber
- bir büyük domates
- 1 kaşık tereyağ
- arzu ettiğiniz kadar tuz, karabiber ve pulbiber.
Etleri sacın üzerine alıp yavacça kavuralım. Arpacık soganları ekleyelim. Bır süre daha kavurduktan sonra iri doğranmış biberleimizi de ekleyerek iyice pişmesine yakın, küp küp doğramnış domatesleri ekleyelim. Tuz ve baharatlarini da ekledikten sonra bir miktar daha pişirip servise sunalım.
AFİYET OLSUN :)
Muthis bir tarifle dondun sonunda Derya. nefis gorunuyor. Eline saglik.
YanıtlaSilIffet
İşte bilikte oldugumuz sınırlı gunlerden lezzet dolu bir kare daha..cook lezzetliydi dimi ablacım.Ellerine saglık..
YanıtlaSilps: kavusmamıza coook az kaldı :)
Deniz